Projekti

Škola sporta “Casper” od 2009. godine radila je više desetina projekata kako za gradske i republičke institucije, tako za domače i strane nevladine organizacije. Mnoge projekte radilli smo kao nosioci, ali i kao partneri.

Kao najdraži projekti u kojima smo nosioci, možemo izdvojiti “Moj raspust u gradu” koji implementiramo u Banjoj Luci od 2017. godine i koji je do sada ga je pohađalo više od 1500 učesnika. Zatim,  tu je projekat  i “Porodično sportsko druženje” koje smo prvi put organizovali 2019. godine. Iako smo realizovanim aktivnostima u okviru projekta ostavili dobar utisak na građanstvo i nadležne zbog korona pandemije ove godine smo bili prinuđeni pauzirati, ali se nadamo njegovom nastavku u 2021. godini ukoliko to epidemiološke mjere dozvole.

Najdraži partnerski projekat koji smo do sada realizovali možda bi bila “Evropska sedmica sporta” koju smo implementirali zajedno sa EU info centrom pod sloganom #BEACTIVE. Tom prilikom u Banjoj Luci smo ugostili djecu školskog uzrasta iz cijele BiH, te organizovali druženje i takmičenje povodom međunarodnog dana sporta.

Pomenuli bismo još neke projekte koje smo realizovali u posljednje vrijeme kao nosioci ili partneri, a to su: “Zdravi duh nove generacije”, “Ljubav na prvi pokušaj”, “Sportom do prijateljstva”, “Skeniraj hranu, krenimo u vrtiću”, „Igraj se i programiraj, trči, hrani se zdravo i pobjedi”, “Kultura u predgrađu”, itd.