Tim bilding

BOLJI TIM, BOLJI REZULTATI!
Škola sporta Casper organizuje team building za kompanije.
Nakon uspješnog kreiranja programa za djecu koji trenutno pohađa preko 300 mališana u Banjoj Luci, Laktašima, Trnu i Prijedoru, uvođenja škole odbojke i programa zajedničkih treninga naših polaznika i roditelja, u februaru 2016. smo uveli i sportski program treninga za odrasle. Izraženo interesovanje roditelja nas je navelo da iskoristimo iskustva u organizaciji sportskih događaja i sportskih animacija i osmislimo program team buildinga.
Tim bilding (stvaranje tima) je skup edukativnih i zabavnih rekreativnih aktivnosti za poboljšanje međuljudskih odnosa u timu, čime se poboljšavaju i rezultati kompanije. Nastao je 80-godina prošlog vijeka u Americi, a danas veliki broj jakih kompanija u svijetu organizuje tim bilding za svoje zaposlene. Razlozi zbog kojih se sve veći broj uspješnih kompanija odlučuje za organizaciju tim bildinga su:
1. Povećanje produktivnosti i efikasnosti,
2. Bolje razumijevanje ciljeva kompanije,
3. Povećanje motivacije zaposlenih,
4. Razumijevanje važnosti učinka svakog zaposlenog,
5. Povećanje lojalnosti zaposlenih,
6. Bolja saradnja unutar kompanije,
7. Poboljšanje komunikacije i bolje razumijevanje u timu,
8. Učenje jednih o drugima, dobrim stranama i slabostima,
9. Preuzimanje rizika i odgovornosti,
10. Smanjenje stresa,
11. Druženje, rekreacija i zabava,
12. Kompanija postaje prijatnije mjesto za rad.
Nudimo kompletnu organizaciju događaja, od osmišljavanja do izvođenja jednodnevnih i višednevnih programa koji se mogu izvesti u BiH i van granica BiH, a obuhvataju sljedeće opcije:
a.) Aktivnosti u dvorani (indoor) različitog sadržaja, od sportova s loptom, kuglanja, mačevanja, vještačke stijene, sportova sa palicama i reketima, štafetnih igara sa velikim brojem rekvizita do igara plesnog karaktera, gdje sadržaji mogu biti takmičarskog i edukativnog tipa;
b.) Igre na bazenima koje obuhvataju takmičenje u plivačkim disciplinama, vaterpolo, water basket, water volley, aerobic na suhom ili u bazenu – keep fit, aerobic classic, aqua aerobic, watergym, pilates i druge aktivnosti;
c.) Aktivnosti na otvorenom (outdoor) gdje postoji velika mogućnost kombinovanja raznih vrsta igara koje su navedene u prethodne dvije opcije, uz mogućnost organizovanja dodatnih igara i sportskih aktivnosti kao što su tenis, rukomet i odbojka na pijesku, streličarstvo i druge igre.
Takođe, možemo organizovati i adrenalinske aktivnosti kao što su paintball, hiking, penjanje na stijenu, sportovi na vodi.
Programe možemo prilagoditi Vašim potrebama i željama. Za više informacija možete nas kontaktirati.