PROGRAM SPORTA ZA ODRASLE

Program omogućava da se unaprijede ranije stečena znanja i vještine u sportu, da se steknu snaga i kondicija, ali i da sportske aktivnosti budu dovoljno zabavne kako bi zaista ponudile odmor i osvježenje poslije napornih poslovnih obaveza.
Program koji nudimo odraslima omogućava obnavljanje stečenih i sticanje novih sportskih vještina, a različiti oblici rekreativnih aktivnosti doprinose očuvanju zdravlja, unapređenju psihofizičkih sposobnost i poboljšanju ukupnog kvaliteta života.
Želja je da polaznike uvedemo u svijet različitih sportskih disciplina u kojima će imati priliku da steknu nova znanja i vještine, ali pored edukativnog karaktera, trening ima i zabavni karakter, gdje imate priliku da primjenite nove vještine u raznim sportskim igrama i disciplinama.
Program obuhvata tehnike iz sljedećih sportskih disciplina: odbojka, košarka, rukomet, fudbal, ples, borilački sportovi, sportovi sa reketima i palicama i plivanje. Pored redovnih treninga, program obuhvata i dodatne sadržaje: biciklijade, rolerijade, klizanje, jahanje, nordijsko hodanje, penjanje na vještačku stijenu, paintball i druge. Takođe, u okviru godišnjeg ciklusa predviđen je i poseban program u koji spadaju škole skijanja, izleti u kojima ćemo realizovati program sportova na vodi i savladavanje adrenalin parkova. Naravno, konstantno ćemo raditi na osmišljavanju novih sadržaja, a vaše sugestije polaznika su uvijek dobrodošle.
Sa radom smo krenuli, 16.02.2017. godine. Treninzi se održavaju u dvorani Katoličke gimnazije svakog ponedeljka i četvrtka od 20:00 časova.

Više slika sa treninga možete pogledati ovdje.