SAT ZA PORODIČNI TRENING

Savremeni način života i obaveze prema porodici ne dozvoljavaju nam slobodno vrijeme u kojem bismo pomoću sportskih aktivnosti uticali na naše zdravlje, smanjenje stresa i kvalitet života.

Kroz razgovore sa roditeljima naših polaznika došli smo do zaključka da bi se veliki broj roditelja bavio nekom fizičkom aktivnošću, ali da zbog brojnih obaveza jednostavno nemaju slobodnog vremena.

Zato je Škola sporta „Kasper“ stupila u kontakt sa Fitnes studiom „Universum“ (http://www.fitnessuniversum.com), koji se nalazi u ulici Kralja Alfonsa XIII broj 26 (30-ak metara od sale u kojoj se izvode treninzi Škole sporta „Kasper“) kako bi ponudila roditeljima bavljenje fizičkim aktivnostima kao što su zumba, aerobik, tae-bo, pilates, MMA, salsa ili samostalni treninzi u teretani, za vrijeme dok su Vaši mališani u Školi sporta, čime bi se omogućilo da se cijela porodica bavi sportom u isto vrijeme.

Škola sporta „Kasper“ je postigla dogovor sa Fitnes studiom „Universum“ prema kojem će roditelji polaznika Škole sporta „Kasper“ plaćati nižu cijenu treninga u Fitnes studiju „Universum“.

Više informacija o terminima i popustima možete dobiti u Fitnes studiju „Universum“.