BOLJI TIM, BOLJI REZULTATI!

Škola sporta Kasper organizuje team building za kompanije.

Nakon uspješnog kreiranja programa za djecu koji trenutno pohađa preko 300 mališana u Banjaluci, Laktašima i Prijedoru, uvođenja škole odbojke i programa zajedničkih treninga naših polaznika i roditelja, u februaru 2016. smo uveli i sportski program treninga za odrasle. Izraženo interesovanje roditelja nas je navelo da iskoristimo iskustva u organizaciji sportskih događaja i sportskih animacija i osmislimo program team buildinga.

Tim bilding (stvaranje tima) je skup edukativnih i zabavnih rekreativnih aktivnosti za poboljšanje međuljudskih odnosa u timu, čime se poboljšavaju i rezultati kompanije. Nastao je 80-godina prošlog vijeka u Americi, a danas veliki broj jakih kompanija u svijetu organizuje tim bilding za svoje zaposlene. Razlozi zbog kojih se sve veći broj uspješnih kompanija odlučuje za organizaciju tim bildinga su:

 1. Povećanje produktivnosti i efikasnosti,
 2. Bolje razumijevanje ciljeva kompanije,
 3. Povećanje motivacije zaposlenih,
 4. Razumijevanje važnosti učinka svakog zaposlenog,
 5. Povećanje lojalnosti zaposlenih,
 6. Bolja saradnja unutar kompanije,
 7. Poboljšanje komunikacije i bolje razumijevanje u timu,
 8. Učenje jednih o drugima, dobrim stranama i slabostima,
 9. Preuzimanje rizika i odgovornosti,
 10. Smanjenje stresa,
 11. Druženje, rekreacija i zabava,
 12. Kompanija postaje prijatnije mjesto za rad.

Nudimo kompletnu organizaciju događaja, od osmišljavanja do izvođenja jednodnevnih i višednevnih programa koji se mogu izvesti u BiH i van granica BiH, a obuhvataju sljedeće opcije:

a.)    Aktivnosti u dvorani (indoor) različitog sadržaja, od sportova s loptom, kuglanja, mačevanja, vještačke stijene, sportova sa palicama i reketima, štafetnih igara sa velikim brojem rekvizita do igara plesnog karaktera, gdje sadržaji mogu biti takmičarskog i edukativnog tipa;

b.)    Igre na bazenima koje obuhvataju takmičenje u plivačkim disciplinama, vaterpolo, water basket, water volley, aerobic na suhom ili u bazenu – keep fit, aerobic classic, aqua aerobic, watergym, pilates i druge aktivnosti;

c.)     Aktivnosti na otvorenom (outdoor) gdje postoji velika mogućnost kombinovanja raznih vrsta igara koje su navedene u prethodne dvije opcije, uz mogućnost organizovanja dodatnih igara i sportskih aktivnosti kao što su tenis, rukomet i odbojka na pijesku, streličarstvo i druge igre. Takođe, možemo organizovati i adrenalinske aktivnosti kao što su paintball, hiking, penjanje na stijenu, sportovi na vodi.

Programe možemo prilagoditi Vašim potrebama i željama. Za više informacija možete kontaktirati trenera i osnivača Škole spora „Casper“ Banja Luka, Filipa Babića.